Pagina's
- Agenda Theehuis
- Contact
- documenten
- Duurzaamheid
- Foto’s (Afgeschermd)
- Foto’s (Publiek)
- Fotoalbum
- Instructies
- Nieuwsbrief abonneren
- Over ons
- Sitemap
- Société des Gourmets Eurégionale
- ZZ archief
Berichten
2009 en ouder
- December 2009
- November 2009
- Oktober 2009
- September 2009
- Juni 2009
- Mei 2009
- April 2009
- Maart 2009
- Februari 2009
- Januari 2009
- December 2008
- November 2008
- Oktober 2008
- September 2008
- Juni 2008
- Mei 2008
- April 2008
- Maart 2008
- Februari 2008
- Januari 2008
- December 2007
- November 2007
- Oktober 2007
- September 2007
- Juni 2007
- Mei 2007
- April 2007
- Maart 2007
- Februari 2007
- Januari 2007
- December 2006
- November 2006
- Oktober 2006
- September 2006
- Juni 2006
- Mei 2006
- April 2006
- Maart 2006
- Februari 2006
- Januari 2006
- December 2005
- November 2005
- Oktober 2005
- September 2005
- Juni 2005
- Mei 2005
- April 2005
- Maart 2005
- Februari 2005
- Januari 2005
- December 2004
- November 2004
- Oktober 2004
- September 2004
- Juni 2004
- Mei 2004
- April 2004
- Maart 2004
- Februari 2004
- Januari 2004
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
Activiteiten
Agenda
Amuse Gerechten
Apprenti
Apprenti-Gerechten
- OEuf, guacamole et tartare de tomates
- Oeufs Chinois sur un lit de nouilles
- Tartaar van paprika met kwartelei en gefrituurde kappertjes
- Raviolo con tuorlo d’uovo, ricotta e burro alla salvia
- Scampi met zalm en beurre blanc
- Zalmtartaar met avocado, kwartelei en zalmeitjes
- Koreaanse teokguk, recept voor koreaanse traditionele nieuwjaarssoep.
- Pecel, Indische groentesalade met pindasaus
- Asperges met eier- en krabsalade, gegarneerd met een kwarteleitje
- Bao Pao met gemarineerd ei
- Coquillecarpaccio met truffel en knolselderij
- Gepocheerd eitje met asperges, aardappelschuim en paddenstoelensaus
- In bier gebakken rijst met gemarineerde eendenborst
- Crispy nest, quail eggs with duck-filled rissoles
- Vegetarische Scotch Egg met Tuinbonen, Kikkererwten en Asperges op een crème van erwten
- Gepocheerd ei met tomatensaus op toast
Examens
Fotoalbum
Kookschema
Nieuws
- Uitnodiging Kookwedstrijd / Proeverij
- Apprenti recepten op de site
- Eerste Apprenti datum bekend
- Apprenti’s 2 & 9 juli gaan NIET door!
- Restaurant Kosie in het Theehuis
- ALV 11 juni 2022
- Kookschema nieuwe stijl
- Kookevent menu Joann
- Lustrumfeest 2018
- Lustrum vlogs
- Lustrum: Remember september
- Impressie kerstmenu 2017
- Apprenti 29 september gaat niet door
- Bestuurswisseling
- Nieuwe website
parkeren