amuse
Bereiding
Kletskopjes
Warm de oven voor tot 160 graden. Rasp de Parmezaanse kaas. Plaats een ring van 6 cm op een siliconenmatje en doe een eetlepel geraspte kaas in de ring. Verspreid de kaas met je vinger in de ring. Bak 8 à 10 minuten in een oven van 160 graden goudbruin. Haal ze uit de oven en laat ze afkoelen.
Geitenkaasmousse
Doe de geitenkaas in de Magimix en draai tot het zacht is. Voeg de slagroom toe en draai verder tot een zachte mousse is ontstaan. Roer de gesneden peterselie erdoor en breng op smaak met zout en peper. Doe de massa over in een spuitzak met kartelmond.
Uitserveren
Verdeel de mousse over de kletskopjes. Garneer het gerecht met de gesneden bieslook.
Ingrediënten
Kletskopjes
- 500 g Parmezaanse kaas
Geitenkaasmousse
- 300 g geitenkaas naturel (Zuivelhoeve)
- 8 el slagroom
- 2 el platte peterselie
Uitserveren
- 2 el gesneden bieslook