Recepten

Mille Feuille

Bereiding Bladerdeeg Bak het bladerdeeg tussen 2 bakplaten goudbruin . Maak een karamel van de suiker en een beetje water. Stort de karamel op een stuk bakpapier en laat helemaal afkoelen. Breek de karamel in stukken en maal tot poeder... Bericht bekijken



Sukade met truffel en carpaccio

Bereiding Sukade Snijd de sukade in blokjes van 2×2 cm. Bestrooi ze met bloem en meng goed door elkaar. Bak de blokjes in hete boter. Snijd de ui fijn en voeg na 5 minuten alle ingredienten voor de sukade toe.... Bericht bekijken



Kreeft met Garam Masalajus

Bereiding Kreeft Breng 3 liter water met 3 dl azijn aan de kook. Doe 2 kreeften in het water en haal van het vuur. Neem na 1 minuten de kreeften uit het water en breng het weer aan de kook.... Bericht bekijken



Zeewolf “Wellington”

Bereiding Duxelle Borstel de champignons en hak ze in zeer kleine stukjes. Snipper de sjalot en hak de knoflook. Verhit een klein scheutje olie in een pan, fruit de sjalot en knoflook en voeg de champignons toe. Bak de champignonmix... Bericht bekijken