Recepten

Amuse van ganzenlever met mango

Bereiding Snij de lever in 16 porties, haal deze door de bloem en bak deze in boter aan elke kant hooguit 1 minuut. Ze moeten sappig blijven. Haal het teveel aan vet uit de pan en fruit de mango heel snel... Bericht bekijken



Proeverij van wilde gans

Bereiding Haal de bouten en de borstfilets van de wilde ganzen. Laat het vel er erop zitten. Pareer de ganzenborstfilets. De karkassen en afsnijdsels gaan naar de bouillon. De bouten in een snelkookpan bruineren. De gesneden groenten en kruiden toevoegen. Afblussen met... Bericht bekijken



Carpaccio van kalfstong met hersensaus

Bereiding Kalfstong Snijd het vet van de tongen en spoel goed schoon. Snijd alle groenten klein. Geef de helft door voor de bereiding van de hersenen. Doe de gesneden groenten en kruiden in de snelkookpan samen met de kalfstong. Voeg zoveel water... Bericht bekijken



Velouté van kervel met roodbaars en slakken

Bereiding Aïgo Boulido Alle groenten schillen . De sjalotten halveren en de knoflook heel laten. Bleekselderij, tomaten, wortels, venkel en knolselderij in stukken snijden. Alles in de pan met het water doen, samen met de kruiden en de olijfolie. Langzaam... Bericht bekijken