Recepten

Proeverij van Vanille

Bereiding Crème Brûlée Schraap het merg uit de vanillestokjes, breng dit samen met de melk aan de kook en laat het 20 min. trekken. Voeg de room bij de vanillemelk. Klop de eidooiers en de suiker stijf. Giet de warme... Bericht bekijken



Wilde eend in wijnblad met krentensaus

Bereiding Krenten Krenten spoelen en 2 à 3 uur in zwarte thee weken Aardappel, koolrabi gratin Aardappelen, koolrabi schillen, wassen en met keukenpapier droogdeppen en m.b.v. de mandoline in dunne schijfjes snijden. Een ondiepe vuurvaste schaal met boter insmeren. De... Bericht bekijken



Mousse van geitenkaas, ham en bieslook

Bereiding Mousse Week de gelatine in koud water, rooster de noten en verklein ze daarna. Snijd de ham in fijne brunoise ( blokjes) en knip de bieslook in fijne stukjes. Roer 400 gr. geitenkaas los met de crème fraîche. Klop de... Bericht bekijken



KALFSFILET IN CACAO OP EEN COMPOTE VAN RABARBER EN SJALOTTEN

Bereiding Het vlees flink zout en peper. Vervolgens wentelen in de cacaopoeder en in hete pan met boter kort en rustig dichtschroeien (cacao niet verbranden, anders wordt het bitter).Pan met boter bewaren en vlees laten afkoelen.                                                                                 Sjalotten in de lengte in... Bericht bekijken