Recepten

Wilde eend in wijnblad met krentensaus

Bereiding Krenten Krenten spoelen en 2 à 3 uur in zwarte thee weken Aardappel, koolrabi gratin Aardappelen, koolrabi schillen, wassen en met keukenpapier droogdeppen en m.b.v. de mandoline in dunne schijfjes snijden. Een ondiepe vuurvaste schaal met boter insmeren. De... Bericht bekijken



Mousse van geitenkaas, ham en bieslook

Bereiding Mousse Week de gelatine in koud water, rooster de noten en verklein ze daarna. Snijd de ham in fijne brunoise ( blokjes) en knip de bieslook in fijne stukjes. Roer 400 gr. geitenkaas los met de crème fraîche. Klop de... Bericht bekijken



KALFSFILET IN CACAO OP EEN COMPOTE VAN RABARBER EN SJALOTTEN

Bereiding Het vlees flink zout en peper. Vervolgens wentelen in de cacaopoeder en in hete pan met boter kort en rustig dichtschroeien (cacao niet verbranden, anders wordt het bitter).Pan met boter bewaren en vlees laten afkoelen.                                                                                 Sjalotten in de lengte in... Bericht bekijken



KREEFTEN SOEP MET PERNOD ROOM

Bereiding Druk met de scherpe achterkant van een mes de delen van de kreeft door midden.Haal uit enkele grote scharen of de staart wat vlees en bewaar dit in een beetje cognac voor later in de soep.Doe de olie in... Bericht bekijken