Recepten

Witlofsoep met gerookte wilde zalm

Bouillon Doe de kipvleugeltjes in een koekenpan zonder vet en laat ze op een matig vuur mooi bruin kleuren. Keer ze een paar keer. Snijd intussen de winterwortel, champignons, ui, bleekselderij en de prei klein en laat dit in de... Bericht bekijken



Koolvisfilet met een walnoot korstje

Bereiding Koolvis Ontkorst het brood, snijd deze in stukjes en doe dit in de magimix en laat het tot grof kruim draaien. Voeg de grofgehakte peterselie en tijm toe en laat alles tot fijn kruim draaien zodat het geheel een mooie... Bericht bekijken



Marbré van pekelvlees met kippenlever

Bereiding Week de gelatine in ruim koud water. Breng de 3 dl sherry tegen de kook aan en los hierin de geweekte blaadjes gelatine op. Zet weg en laat afkoelen tot bijna lobbig. Ontdoe de kippenlever van de ongerechtigheden en halveer de levers.... Bericht bekijken



Venkel gegratineerd en venkelbouillon

Bereiding Bouillon Hak deze groenten grof en zet het geheel op met 2 l. water.Voorts toevoegen de tijm, peterselie,4 laurierbladen,en de gekneusde peperkorrels. Aan de kook brengen en 1 uur laten trekken , dan zeven. Deze bouillon wordt gebruikt voor het blancheren... Bericht bekijken