Recepten

Groen/witte aspergesoufflé

Bereiding Aspergesoufflé Schil de witte asperges en snijd de onderkantjes eraf. Schil de groene asperges voor zover nodig en snijd onderkantjes eraf. Snijd vervolgens van zowel de groene als de witte aspersges ¼ van de onderkant van de asperges af,... Bericht bekijken



Zeebaars met spinazie, burro bianco en asperges

Bereiding Burro Bianco Verhit de olijfolie, fruit de sjalotten, laurier en tijm. Blus af met martini. Schenk de visbouillon erbij. Laat tot de helft inkoken. Voeg de room toe en laat tot de helft inkoken. Passeer de saus door een fijne zeef. Monteer de saus door... Bericht bekijken



Tonijn-kalfstartaar met tonijnsaus

Bereiding Tartaar Bestrooi het kalfsvlees met zout en peper. Verhit de olijfolie. Bak het vlees in 5 min. in de hete olie op hoog vuur aan beide kanten goudbruin en gaar. Laat het vlees rusten en snijd het in plakken. Hak de tonijn... Bericht bekijken



Witlofsoep met gerookte wilde zalm

Bouillon Doe de kipvleugeltjes in een koekenpan zonder vet en laat ze op een matig vuur mooi bruin kleuren. Keer ze een paar keer. Snijd intussen de winterwortel, champignons, ui, bleekselderij en de prei klein en laat dit in de... Bericht bekijken



Koolvisfilet met een walnoot korstje

Bereiding Koolvis Ontkorst het brood, snijd deze in stukjes en doe dit in de magimix en laat het tot grof kruim draaien. Voeg de grofgehakte peterselie en tijm toe en laat alles tot fijn kruim draaien zodat het geheel een mooie... Bericht bekijken