Recepten

Saffraan-Mosselsoep

Bereiding Visbouillon Spoel de visresten goed af onder koud water.Doe de visresten in een pan.Voeg alle andere ingrediënten toe.Breng aan de kook.Zet daarna het vuur laag en laat 25 minuten zachtjes koken.Schep geregeld het schuim van de bouillon.Giet de bouillon... Bericht bekijken



Praline van tonijn en Hollandse garnalen

Bereiding Tonijn Draai de dille(met stengels),gembernootjes,wijnazijn en olijfolie in de keukenmachine tot een gladde marinade.Voeg peper en zout naar smaak toe.Leg de folie op het werkblad.Snijd de tonijn in 15 plakken op de snijmachine(stand 6).Verdeel de plakken over de folie(de... Bericht bekijken



Groen/witte aspergesoufflé

Bereiding Aspergesoufflé Schil de witte asperges en snijd de onderkantjes eraf. Schil de groene asperges voor zover nodig en snijd onderkantjes eraf. Snijd vervolgens van zowel de groene als de witte aspersges ¼ van de onderkant van de asperges af,... Bericht bekijken