Recepten

Bouillon van houtduif

Bereiding Kippenbouillon Doe de kip met koud water en zout in de pan, breng aan de kook en schuim regelmatig af. Snijd alle groenten grof. Voeg de groenten en de kruiden toe en laat minimaal 2 uur tegen de kook aan op... Bericht bekijken



Franse citroentaart

Bereiding Crème chantilly Zet alle benodigdheden (poedersuiker, beslagkom, mixergardes) in de koeling en laat goed koud worden tot de afwerking.Vlak voor het uitserveren: Sla de room met poeder- en vanillesuiker stijf. Doe over in een spuitzak met gekartelde spuitmond. Bodem... Bericht bekijken



Met nootjes gepaneerde reekoteletjes

Bereiding Week het gedroogde eekhoorntjesbrood in een halve liter water. Hak de verse paddenstoelen grof. Pel en snipper de sjalotten en het knoflookteentje. Giet het eekhoorntjesbrood door een zeef af in een andere pan en druk goed uit. Zet eekhoorntjesbrood apart.... Bericht bekijken