Recepten

Rabarbersoep “Bagatelle”

Rabarbersoep 2.5 kg rabarber wassen en in stukken(middel) snijden, met de suiker het water en de schoongemaakte aardbeien 20 à 30 min koken. Door de puntzeef wrijven. Weer aan de kook brengen en het vanillestokje, kaneel, steranijs, sinasappel- en citroenschil toevoegen... Bericht bekijken



Kalfslever met gember soja saus

Kalfslever Tip: De lever een uur in de vriezer leggen. Verwijder het vlies van de lever en snijd hem in plakken van ongeveer 2,5 cm dik. Voor deze lever verse zachte kalfslever gebruiken die ontdaan is van aders. Leg terug in de koeling... Bericht bekijken



Vlinder van Schotse gerookte zalm

Bereiding Zalm Het stuk gerookte zalm in de lengte halveren. Met een scherp mes de zalm snijden en de hoeken goed afronden. De filets in dunne plakken snijden(ca 2 mm dik), zodat per persoon 6 plakjes zijn. Voor de crème, in... Bericht bekijken



Kalfsmuis met asperges

Bereiding Voor de erwtencrème Snipper het sjalotje, samen met de knoflook en zet deze wat aan in olijfolie. Voeg de ontdooide erwtjes toe, samen met de room en de kippenbouillon. Houd dit 15 min. aan de kook. Pureer vervolgens deze massa in de... Bericht bekijken