Recepten

Kalfsmuis met asperges

Bereiding Voor de erwtencrème Snipper het sjalotje, samen met de knoflook en zet deze wat aan in olijfolie. Voeg de ontdooide erwtjes toe, samen met de room en de kippenbouillon. Houd dit 15 min. aan de kook. Pureer vervolgens deze massa in de... Bericht bekijken



Wilde zalm met kastanjechampignons

Bereiding Snijd de steeltjes van de paddenstoelen bij. Borstel ze indien noodzakelijk schoon,maar was ze niet!! Smelt 90 gr. boter en laat de sjalot daarin aanzwellen. Doe er wanneer ze zacht zijn de paddenstoelen bij. Breng ze opsmaak met peper en zout. Laat... Bericht bekijken



Lamsbout met citroen

Marinade  Leg de gepelde tenen van twee bollen knoflook in een vuurvaste kom met olijfolie. Zet de kom 7 minuten in de hete oven (180 graden). Haal de knoflooktenen uit de olie en laat de tenen en de olie afkoelen... Bericht bekijken