Recepten

Épinards à la vapeur dans du thé

– Thee emulsie. Gebruik koude harde boter. Kook het water, voeg dan de thee, bedstro en verbena toe, laat dit trekken voor 4 minuten. Niet op het vuur.Passeer het kruidenmengsel, zorg dat er 200 ml over blijft.Klop de harde boter... Bericht bekijken



Rabarbersoep “Bagatelle”

Rabarbersoep 2.5 kg rabarber wassen en in stukken(middel) snijden, met de suiker het water en de schoongemaakte aardbeien 20 à 30 min koken. Door de puntzeef wrijven. Weer aan de kook brengen en het vanillestokje, kaneel, steranijs, sinasappel- en citroenschil toevoegen... Bericht bekijken



Kalfslever met gember soja saus

Kalfslever Tip: De lever een uur in de vriezer leggen. Verwijder het vlies van de lever en snijd hem in plakken van ongeveer 2,5 cm dik. Voor deze lever verse zachte kalfslever gebruiken die ontdaan is van aders. Leg terug in de koeling... Bericht bekijken



Vlinder van Schotse gerookte zalm

Bereiding Zalm Het stuk gerookte zalm in de lengte halveren. Met een scherp mes de zalm snijden en de hoeken goed afronden. De filets in dunne plakken snijden(ca 2 mm dik), zodat per persoon 6 plakjes zijn. Voor de crème, in... Bericht bekijken