Recepten

Ossenstaartessence met geitenkaasespuma

Bereiding Ossenstaartessence Verwarm de oven op 200 gr. Leg de ossenstaart in een braadslede en kleur in de oven in ca. 45 minuten mooi bruin. Doe de ossenstaart in een hoge pan, schenk het water erbij en breng tegen de kook aan.... Bericht bekijken



Polonaises

Polonaises Bruineer het amandelschaafsel in een oven 180 ° C. Maak de bekken en garde goed vetvrij met water, azijn en zout. Spoel dit goed na en niet afdrogen. Klop de eiwitten op, eerst in de laagste stand met iets zout,... Bericht bekijken



Een Atlantische combinatie

Pastinaak Pastinaak schillen en in gelijke delen snijden. In een pan met melk, room, boter en wat zout aan de kook brengen en op laag vuur garen tot de pastinaak helemaal gaar is. Af laten koelen en vervolgens in een... Bericht bekijken