Recepten

Vruchtentaart en frambozensorbetijs

Bereiding Korstdeegbodem Kneed een glad deeg van alle ingrediënten. Verwarm de oven voor op 200-225 gr. Rol het deeg uit. tot een cirkel van 28 cm doorsnee. Keer de bodem van een springvorm van 28 cm doorsnee om (zodat het deeg... Bericht bekijken



Bisque van kreeft

VISBOUILLON Spoel de visgraten af met koud water. Smoor de groenten kort in de boter, voeg de visgraten toe en laat deze even meegaren. Blus het geheel af met de witte wijn en voeg 3 liter water toe. Gekneusde peperkorrels erbij met de kruiden... Bericht bekijken



Zuccotto

Bereiding Zuccotto Was de kumquats en snijd ze in dunne plakjes. Verwijder de pitjes. Smelt in een brede steelpan met dikke bodem de suiker in het water en voeg zodra dit is gebeurd, de plakjes kumquats toe. Breng aan de kook.... Bericht bekijken



Zalm-paling suprise

Bereiding Snijd de flespompoen in de lengte in twee. Haal de zaden er uit. Schil de flespompoen, snijd in mooie dikke repen van 2 cm. Snijd de repen in blokjes van 1 bij 1 cm.  (7 blokjes pp) Maak de marinade. Breng... Bericht bekijken