Recepten

Velouté van mosselen

Bereiding Fruit de sjalotten in een pan en doe er de mosselen en de witte wijn bij. Kook dit enkele minuten op tot alle mosselen open zijn. Houd 3×16 mossenschelpen met inhoud apart voor de garnering. Haal het mosselvlees uit... Bericht bekijken



Zalmtimbaal met rivierkreeftjes

Bereiding Court bouillon Maak alle groenten schoon, snijd ze in gelijke stukken en doe ze in een hoge pan. Voeg de overige ingrediënten toe en zet op een hoog vuur. Breng de bouillon aan de kook en laat deze tegen... Bericht bekijken



Velouté van oesters

Bereiding Open de oesters, vang al het vocht op in een schaal. Leg de oesters in dit vocht. Plaats tot gebruik in de koelkast. Kook de wijn in tot 2 dl. Kook de room in tot de helft. Voeg deze twee vloeistoffen... Bericht bekijken



Aubergine met Griekse Yoghurt

Bereiding Snij de aubergine in 1,5 cm dikke plakken. Bestrijk de schijven aan de onderzijde met iets olijfolie en aan de bovenzijde royaal met een mengsel van olijfolie, knoflook ,wat fijn zeezout en zwarte peper. Leg ze op een rooster... Bericht bekijken