Recepten

Kabeljauw in black & white

Bereiding Snij de haasjes in mootjes (ong. een vingerkootje breed*) en pekel de mootjes licht en zet ze ong. 1 uur weg. Het visvlees wordt hierdoor steviger. * Breedte van 5 pastalinguines aanhouden! Voor de kerstomaatjes Besprenkel de honingtomaatjes met... Bericht bekijken



Torentje van reerug

Bereiding Verwarm de oven voor tot 150 °. Voor de aardappelgalette Snijd schijven van de aardappels met de snijmachine van max. 2 mm dik. Steek hieruit mooie rondjes van 3 cm doorsnede. Meng de geklaarde boter, truffelolie en 1 losgeklopt... Bericht bekijken



Velouté van mosselen

Bereiding Fruit de sjalotten in een pan en doe er de mosselen en de witte wijn bij. Kook dit enkele minuten op tot alle mosselen open zijn. Houd 3×16 mossenschelpen met inhoud apart voor de garnering. Haal het mosselvlees uit... Bericht bekijken



Zalmtimbaal met rivierkreeftjes

Bereiding Court bouillon Maak alle groenten schoon, snijd ze in gelijke stukken en doe ze in een hoge pan. Voeg de overige ingrediënten toe en zet op een hoog vuur. Breng de bouillon aan de kook en laat deze tegen... Bericht bekijken