Recepten

Crème Limbourgeois: romige aspergesoep

Asperges Schil de asperges tot net onder de kop rondom dubbel met een dunschiller. Snijd het onderste harde gedeelte (ca 1 cm ) af. Verzamel zoveel mogelijk aspergeschillen van de witte asperges van het voorgerecht en hoofdgerecht. Doe alle schillen in... Bericht bekijken



Foie gras, langoustine en veldsla

Het foccacia deeg Meng het water, de suiker, olijfolie en de verse gist door elkaar. Meng de grana duro, de patentbloem en het bakpoeder door elkaar, zeef het bloemmengsel. Voeg het bloemmengsel en het zout toe aan het water-gistmengsel en kneed tot... Bericht bekijken



Epoisses, dadel en amandel

De Époisses nij de korst van de kaas en laat de Époisses in een ovenschaal uitlekken in een op 50°C voorverwarmde oven. Spuit de zuivere kaas in de silicone vorm en plaats die na afkoeling in de vriezer. Dadel Ontpit de... Bericht bekijken