Recepten

Bietensoep met crème fraîche

Kippenbouillon Snijd de groenten fijn. Breng 3 ltr. water aan de kook. Voeg de fijngesneden groenten en kruiden toe en laat 3 uur trekken. Zeef en ontvet de bouillon en laat tot 2 ltr. inkoken. Bietensoep Kook de bieten in 1... Bericht bekijken



Zoetzuur witlof met ganzenlever

Bereiding Was de witlofstronkjes, halveer deze en bestrooi ze met peper en zout.Zet ze in de boter aan zonder te kleuren en vul vervolgens op met bouillon zodat ze half onder staan.Dek af met beboterd papier of aluminiumfolie, breng aan... Bericht bekijken



Drie lepelhapjes

St. Jacobs mosselen in kerrieroom Fruit de sjalotten glazig in een beetje boter. Voeg de sherry toe en laat 2 min. zachtjes doorkoken. Pocheer de St. Jacobs mosselen 1 min. in het vocht en haal ze uit de pan. Voeg peper,... Bericht bekijken



Millefeuille van aardbei en rabarber

Deeg Rol het bladerdeeg zo dun mogelijk uit en bestrooi het met poedersuiker. Bak een eerste maal af tussen bakpapier en 2 bakplaten gedurende 3 minuten op 200 °C. Laat afkoelen (deeg is dan nog maar half gegaard). Snij het... Bericht bekijken