Recepten

VitelloTonato

Kalfsmuis (DIRECT MEE BEGINNEN) Bak de met peper en zout ingesmeerde kalfsmuis gedurende ongeveer 1 uur op 120˚C in de oven. (kerntemperatuur 50˚C.) Laat afkoelen en vries daarna licht aan. Tonijn Snijd de verse tonijn in twee delen, (1ste deel... Bericht bekijken



Spinaziesoepje

KIPPENBOUILLON Haal het vel en vet van de kip. Breng de kip in 3 liter water aan de kook en voeg vervolgens de fijn gesneden groente en de kruiden toe. Laat 3 uur trekken. Zeef de bouillon. SOEP Zet de... Bericht bekijken



Makreel Boemboe Bali

Tomatencompote Snijd de ui en de knoflook fijn. Bind de rozemarijn, oregano en tijm met een touwtje bij elkaar. Zet de ui, knoflook en kruidenbuideltje aan in een scheutje olie. Blus af met de witte wijn en laat die volledig... Bericht bekijken