Recepten

Gemarineerde zalm en Venusschelpen

Bereiding Gemarineerde zalm Verwijder het vet van de zalm. Controleer of alle graten verwijderd zijn. Snij de zalm in dunne plakken (niet flinterdun).Bekleed een bord met een laag zalm. Besprenkel met 1 el. notenolie, wat citroenrasp, een snufje fleur de... Bericht bekijken



Kalfswang met langoustine

Tomaten Plisseer de tomaten en verwijder de zaadjes. Verspreid de tomaten over een droogplaat en bestrooi met gehakte tijm, laurier en knoflook. Droog de tomaten zo lang mogelijk in de droogoven op 75°C. Kalfswang Verwijder vet en vliesjes van de... Bericht bekijken



Langoustinebouillon

Langoustinebouillon Snijd de winterpeen, prei, ui, knoflook en sjalotjes klein. Fruit de schalen van de langoustines in olijfolie, voeg de gesneden groenten toe en stoof het geheel een paar minuten. Voeg dan de tomatenpuree en de laurier toe, even laten... Bericht bekijken