Recepten

Aubergine en geitenkaas

De aubergines Snijd 1 aubergine in de breedte in dunne plakken met behulp van de snijmachine (stand 3,5). Besprenkel met olijfolie, zout, peper en suiker en droog in de oven op bakpapier op 150°C gedurende 15 minuten. Hak de knoflook... Bericht bekijken



Velouté met langoustines

Bereiding Velouté Leg de langoustines op een snijplank en zoek het denkbeeldige kruis op. Dit zit op de kop. Steek met de punt van een scherp mes in de langoustine en haal het mes naar beneden. Verwijder het darmkanaal. Haal... Bericht bekijken



Appelsorbet met calvados

Bereiding Schil de appels, ontdoe ze van het klokhuis en snijd in partjes. Besprenkel met citroensap. Zet de appels met een beetje water, suiker en glucose op en laat gaar koken. Pureer de massa met de staafmixer en laat afkoelen... Bericht bekijken



Reerugfilet met hutspot met een twist

Bereiding Reerugfilet Klaar de boter. Kontroleer de reerug op ongerechtigheden. Let op, begin het aanbraden van het ree niet te vroeg, ongeveer 10 minuten voor het uitserveren. Bestrooi alle kanten met peper en zout. Neem een bakpan en verwarm wat van de geklaarde... Bericht bekijken