Recepten

Pudding diplomate aux fruits

Amandelkrullen Weeg alles goed af en smelt de boter. Hak de geschaafde amandelen en meng deze dan met de suiker,de bloem en de vanille suiker met een spatel. Roer de gesmolten boter door, het ei, het water en het zout door het... Bericht bekijken



Pigeon en croûte de sel

Duiven Snijd de borst filets langs de rugkant van het karkas (de filets moeten aan elkaar blijven). Karkassen, gebruik de helft ervan om deze te pinceren op een plaat in een oven 190 ° c. voeg 200 gr WUPS (wortel, ui,... Bericht bekijken



Ceviche de Cabillaud

Ceviche Suikersiroop Weeg de grondstoffen af, was de citrusvruchten en snijd er zeer dunne plakjes van de schil zonder het wit. Week de gelatine in wat koud water. Doe het water met de suiker de zestes in een pan met, breng aan... Bericht bekijken



Amuse Gueule

Aubergine kaviaar De aubergine schillen en in zeer fijne brunoise snijden.Van de sinaasappel twee stukjes schil zeer dun af snijden zonder het wit. . Dragon fijn hakken. – De aubergine in een brede pan in olijfolie licht aanzweten en licht... Bericht bekijken



Tiramisu met espressosorbet

Bodem Verwarm de oven voor op 160 gr. C. Klop de eieren stijf met de suiker. Spatel de bloem erdoor. Bestrijk een vierkante bakvorm met boter, beleg met vetvrij papier en vet hem licht in met wat boter. Doe het... Bericht bekijken



Aubergine en geitenkaas

De aubergines Snijd 1 aubergine in de breedte in dunne plakken met behulp van de snijmachine (stand 3,5). Besprenkel met olijfolie, zout, peper en suiker en droog in de oven op bakpapier op 150°C gedurende 15 minuten. Hak de knoflook... Bericht bekijken