Recepten

Kaassoufflé met tempura van pastinaak

Bereiding Bereiding kaassoufflé Voor het bereiden van kaassoufflé wordt een béchamelsaus als basis gemaakt. Verwarm de boter tot hij is gesmolten en alle schuim is verdwenen. Roer de bloem er lepel voor lepel doorheen en laat het geheel al roerend... Bericht bekijken



Feuilletée met ijs van keizerinnerijst

Bereiding Rijstijs Was de sinaasappel en citroen, rasp de schil van beide vruchten. Snijd de vaillestokjes open en haal het merg eruit .Doe de melk met de geraspte citroen- en sinaasappelschillen, de opengesneden vanille stokjes en het merg aan de... Bericht bekijken



Venkelcreme met lanqoustines en vanille

Bereiding Langoustines Pel de langoustines en verwijder het darmkanaal. Laat het staartje eraan. Snijd de vanille open en schrap het merg eruit. ( bewaar de stokjes voor de crème). Laat het vanillemerg in de olie minstens een uur trekken. Bestrijk de langoustines... Bericht bekijken