Recepten

Espuma van verse kaas en ananas

Bereiding Breng de witte wijn met de 300 g suiker en de fijn gesnipperde pepertjes en de 3 el in dunne plakjes gesneden gember aan de kook. Haal van het vuur en laat een half uur afkoelen. Zeef en laat... Bericht bekijken



Meloensoep met garnalen

MELOENSOEP Snij de sjalotten in dunne schijfjes. Schil de Canteloupe meloenen en snij deze in stukjes. Schil de Galia meloen en snij deze in stukjes. Houd de meloenen gescheiden. Smelt de boter in de pan. Sauteer daarin de sjalotten, de suiker,... Bericht bekijken



Sint-jacobsvruchten op krabsalade

MAYONAISE Neem een maatbeker met de arachideolie, voeg de eierdooiers, mosterd, en het zout toe. Zet een staafmixer onderin de maatbeker en trek deze langzaam omhoog waardoor de mayonaise ontstaat. Meng, al proevend, de witte wijn azijn door de mayonaise... Bericht bekijken



Kaassoufflé met tempura van pastinaak

Bereiding Bereiding kaassoufflé Voor het bereiden van kaassoufflé wordt een béchamelsaus als basis gemaakt. Verwarm de boter tot hij is gesmolten en alle schuim is verdwenen. Roer de bloem er lepel voor lepel doorheen en laat het geheel al roerend... Bericht bekijken