Recepten

Tournedos Rossini met portjus en garnituur

Bereiding De runderbouillon Doe de stukken ossenstaart in een ovenschaal met een scheutje neutrale olie. Schep om zodat de ossenstaart overal met olie bedekt is. Bruin de ossenstaarten voor circa 45 minuten in de oven (190°C). Om de 15 minuten... Bericht bekijken



Sorbet van Lychees

Bereiding Het sorbetijs Doe het licht geklopte eiwit op een schoteltje. Laat de randen van de brede champagnecoupes het eiwit net raken. Druk die rand dan in een schoteltje met suiker, zodat er een suikerrandje ontstaat. Zet de coupes in... Bericht bekijken



Fazanten consumé met soepstengel

Bereiding De fazantenfond Verwijder de borsten van de fazanten en zet die apart. Spoel de karkassen schoon onder de koude kraan en hak de karkassen en de poten in stukken. Verwijder zoveel mogelijk het achtergebleven vet. Leg de gesneden uien... Bericht bekijken



COQUILLES IN KREEFTENSAUS

Bereiding Kies voor grote diepe borden en verwarm ze voor. Rasp de knoflook en de gember, snipper sjalotjes en snijd het citroengras in ringen. Fruit sjalotjes glazig en voeg de geraspte gember, de geraspte knoflook, de in ringen gesneden citroengras... Bericht bekijken