Recepten

Parelhoensalade

Bereiding Neem de borstfilets van de parelhoenders.De karkassen gaan naar de palingsoep!! Verhit de boter in de koekepan en braadt de filets enkele minuten, liefst rosé van binnen.Voeg 7 gepelde knoflooktenen toe en 3 takjes thijm.Zet de filets, afgedekt met... Bericht bekijken



Kaasproeverij

Bereiding Met de druiven beginnen, daarna de crème brûlée. De bruisende druiven Het is van belang dat alle producten zo koel mogelijk blijven. Hoe koeler, hoe effectiever het werkt. Er worden CO2 gaspatronen gebruikt, geen reguliere NO2 patronen! Was de... Bericht bekijken



Tournedos Rossini met portjus en garnituur

Bereiding De runderbouillon Doe de stukken ossenstaart in een ovenschaal met een scheutje neutrale olie. Schep om zodat de ossenstaart overal met olie bedekt is. Bruin de ossenstaarten voor circa 45 minuten in de oven (190°C). Om de 15 minuten... Bericht bekijken



Sorbet van Lychees

Bereiding Het sorbetijs Doe het licht geklopte eiwit op een schoteltje. Laat de randen van de brede champagnecoupes het eiwit net raken. Druk die rand dan in een schoteltje met suiker, zodat er een suikerrandje ontstaat. Zet de coupes in... Bericht bekijken