Rouleau van kalfspastrami en koningskrab met zwaardvis, zoete aardappel en vanillezout
voorgerecht
Kalfspastrami Spoel de kruiden van het vlees af en droog het goed. Zelf doen: Braad het vervolgens aan in de boter en gaar het in de oven op ongeveer 75°C tot deze een kerntemperatuur heeft van 53°C. Haal uit de... Bericht bekijken
Gebakken zeebaars met gepofte paprika, venkelcrème en vissaus met ras el hanout
tussengerecht
Venkelcrème Verwijder van de venkel het buitenblad en de stengels en snij de knol in fijne blokjes. Doe alle ingrediënten in een grote steelpan en kook de venkel gaar. Verwijder de steranijs en pureer de venkel fijn met behulp van... Bericht bekijken
Langoustinebouillon
soep
Langoustinebouillon Snijd de winterpeen, prei, ui, knoflook en sjalotjes klein. Fruit de schalen van de langoustines in olijfolie, voeg de gesneden groenten toe en stoof het geheel een paar minuten. Voeg dan de tomatenpuree en de laurier toe, even laten... Bericht bekijken
Kalfswang met langoustine
hoofdgerecht
Tomaten Plisseer de tomaten en verwijder de zaadjes. Verspreid de tomaten over een droogplaat en bestrooi met gehakte tijm, laurier en knoflook. Droog de tomaten zo lang mogelijk in de droogoven op 75°C. Kalfswang Verwijder vet en vliesjes van de... Bericht bekijken
Witte chocolade en citroen met een coulis van rode vruchten
Witte chocolade mousse Smelt de witte chocolade au bain-marie. Week de gelatine in koud water. Sla de room lobbig. Verwarm de gecondenseerde melk en los er de uitgeknepen gelatine in op. Meng alles met een spatel tot een mooie egale,... Bericht bekijken