Taartje van kreeft, Poire Williams, knolselderij en vanille-crème
Voorgerecht
Kreeft Breng een grote pan met flink wat zout aan de kook. Laat de kreeften met de kop naar beneden in het kokende water zakken. Houd het water aan de kook en kook de kreeften gedurende 2 minuten op hoog... Bericht bekijken
Velouté van eekhoorntjesbrood met een crosstini met truffeltapenade
Tussengerecht
Kippenbouillon Snijd de groenten fijn. Breng 3 ltr. water ad kook. Voeg de fijngesneden groenten en kruiden toe en laat 3 uur trekken. Zeef en ontvet de bouillon en laat tot 2 ltr. inkoken. Eekhoorntjesbrood Eekhoorntjesbrood in een beetje warm... Bericht bekijken
Magret de canard met bramensaus, tarte tatin van sjalot en mini-paksoy Shanghai
Hoofdgerecht
Eendenborst Verwarm de oven op 85°C. Maak de eendenborsten schoon door eventuele zeentjes weg te snijden. Snijd het vet van de filets tot aan het vlees kruislings inruiten van 3 mm. Pluk de tijmblaadjes (6 eetl) en snijd ze fijn. Bestrooi... Bericht bekijken
Krokantjes van ananas en basilicum met roze-peperijs en ananassalade
Nagerecht
IJs Breng voor het ijs de melk, slagroom en suiker langzaam aan de kook tot de suiker is opgelost. Roer de eidooiers even door elkaar en giet de warme vloeistof al roerend langzaam bij de dooiers. Bind de massa tot 80°C.... Bericht bekijken