Mousse van geitenkaas, ham en bieslook
voorgerecht
Bereiding Mousse Week de gelatine in koud water, rooster de noten en verklein ze daarna. Snijd de ham in fijne brunoise ( blokjes) en knip de bieslook in fijne stukjes. Roer 400 gr. geitenkaas los met de crème fraîche. Klop de... Bericht bekijken
Zalm gekroond met een champignon op zeekraal, zwarte rijst en délicate zoethoutsaus
tussengerecht
Bereiding Visbouillon Spoel de graten schoon verwijder de bloedresten denk aan de kieuwen. Snijd de groenten in kleine stukjes, doe de olie in een pan, voeg de groenten toe en zweet zachtjes aan op laag vuur. Voeg de graten toe... Bericht bekijken
Gebraden eendenborst met een gratin van citrus fruit vergezeld met gebakken vierkanten aardappelen en een dragon – kervel saus
hoofdgerecht
Bereiding Chapelure Snijd zestes (kleine schil zonder het wit) van het citrusfruit en blancheer deze. Pers het citrusfruit uit, voeg de suiker toe en zet dit op het vuur in een sauspan. Laat dit inkoken tot siroopdikte. Hak de gember... Bericht bekijken
In likeur gedrenkte luxe broodjes met schijfjes peer en balletjes van marsepein pudding
nagerecht
Bereiding Zorg dat de bloem op kamertemperatuur is, weeg alle grondstoffen zorgvuldig af. Breng het vocht op een temperatuur van 30 /35 ° C. Zet de bordenkast op 30 ° c en laat het deeg hierin rijzen. Deeg Doe de bloem... Bericht bekijken