Amuse – Champignon geitenkaas
Voorgerecht
Maak de champignons schoon . Verhit wat olijfolie met de fijn geperste knoflook en bak hierin de champignons wat aan Snij de rucola fijn en verdeel dit over de amuselepels Verwarm de oven op 180 grC Meng de geitenkaas met... Bericht bekijken
Burrata in Foglia – kaviaar – avocado
Voorgerecht
Aardappel zalf Schil de aardappelen en spoel ze goed af met water. Kook de aardappelen gaar met ruim Inca Salt. Doe de aardappels in een vergiet, bewaar het kookvocht, stoom ze goed droog. Wrijf ze door een zeef, voeg de... Bericht bekijken
Pompoensoep – Eendenborst – Appelschuim
Tussengerecht
De pompoensoep Snipper de ui, schrap de wortel en snijd in kleine stukjes. Schil de pompoen en snijd in kleine stukken. Rasp de gemberwortel en kneus de sereh. Rasp verse nootmuskaat (1/2 theelepel). Fruit de ui 5 minuten in de... Bericht bekijken
Paling in ‘t groen met Belgische frieten
Hoofdgerecht
Voorbereiden Verwijder de rug- en ondervin met een schaar en snijd de paling in stukken van ca. 6 cm. Laat een uur in gezouten ijskoud water trekken en dep droog. Paling Verwarm de oven voor op 180 °C. Dep de... Bericht bekijken
Kokos – Banaan – Chocolade – Rum – Nobeltjesijs
Nagerecht
Kokos panna cotta Week de gelatine een koud water. Verwarm de slagroom en los hier de suiker in op. Los de gelatine in de warme slagroom op. Voeg de kokosmelk toe. Smeer een vierkante vorm in met amandelolie. Giet de... Bericht bekijken