Rouleau van tonijn, eendenlever, avocado en appel
voorgerecht
Bereiding Rouleau Vries de eendenlever licht aan.Snij de tonijn in 16 dunne plakken (ongeveer 2 mm) van ongeveer 10 x 20 cm. Snij de eendenlever in 16 repen van ongeveer 10 x 5 cm. Snij de appel, en de avocado julienne.... Bericht bekijken
Velouté van kervel met roodbaars en slakken
tussengerecht
Bereiding Aïgo Boulido Alle groenten schillen . De sjalotten halveren en de knoflook heel laten. Bleekselderij, tomaten, wortels, venkel en knolselderij in stukken snijden. Alles in de pan met het water doen, samen met de kruiden en de olijfolie. Langzaam... Bericht bekijken
Carnaasada met chimichurrisaus, bospaddenstoelenrisotto en groententuintje
hoofdgerecht
Bereiding Verwarm het waterbad voor op 52 C. De bavette overdwars in 15 cm brede stukken snijden. Bestrooi de stukken vlees gelijkmatig met komijn en dan met zout en peper. Stop ze in een sousvidezak en vacumeer. Doe de zak... Bericht bekijken
Canneloni van mango met kruidnagelcrème, wortel-sinaasappelgranité en hangop met vanille en een tuile
nagerecht
Bereiding Er moet een grote glazen schaal direct bij binnenkomst in de vriezer geplaatst worden voor de granité. Hangop Vermeng de hangop met vanillemerg, poedersuiker naar smaak en de opgeklopte slagroom zodat hij lobbig wordt Wortel-sinaasappelgranité Zet een glazen schaal... Bericht bekijken