Tartaar van Tonijn met een jus van Yuzu
voorgerecht
Bereiding Snij de tonijn in fijne blokjes (3a4mm) en doe dit in een kom. Breng op smaak met sesamzaadjes peper en een snufje zout. Voeg olijfolie toe, mengen en laat marineren in de koelkast. Rasp van 2 limoenen en sap... Bericht bekijken
Cappuccino van kastanje pompoen met sesam en chips van gerookte Serranoham
tussengerecht
Bereiding Hak de groenten grof en zweet aan in wat olijfolie. Blus af met2 liter water, voeg de kip en kruiden toe en laat trekken. Bouillon zeven en ontvetten. Kook in tot 14 dl. 2 dl gaat naar het hoofdgerecht... Bericht bekijken
Eendenborst filet met rode mosterd rösti en broccoli
hoofdgerecht
Bereiding Pareer de eendenborstfilets, evt. afsnijdsels bewaren voor de saus. Kook mosterdzaadjes ca. 45 minuten op in de gevogeltefond met 2 laurierblaadjes. Verfris de zaadjes met een mengsel van sushi-azijn, mirin, limoen en bietensap. Tijmrösti Rasp de aardappelen, laat het... Bericht bekijken
Espuma van verse kaas en ananas
nagerecht
Bereiding Breng de witte wijn met de 300 g suiker en de fijn gesnipperde pepertjes en de 3 el in dunne plakjes gesneden gember aan de kook. Haal van het vuur en laat een half uur afkoelen. Zeef en laat... Bericht bekijken