Sardine in abdijbier met terrine van groenten, kruidengelei, couscous en biermousseline
voorgerecht
Bereiding Zet pan met water op om straks de boter te klaren en de mousseline te bereiden. De boter is voor voor- hoofd en tussengerecht. Sardines Snipper de ui fijn. Verpak de op smaak gemaakte sardinefilets samen met de uisnippers en... Bericht bekijken
Gegratineerde coquilles met gemarineerde komkommer
tussengerecht
Bereiding Marinade Zet alle ingredienten op een laag vuur en laat een uur trekken op ongeveer 80 graden. Hiervoor de plaat bij de patisserieoven gebruiken Voor gebruik zeven en af laten koelen in een ruime schaal. Komkommers Schil de komkommers... Bericht bekijken
Duif met lasagne van aardappel en wortel , erwtenpuree en ravioli
hoofdgerecht
Bereiding Duiven Fileer de duiven. Haal het vlees van de gekonfijte eendenbout en snijd fijn. Saus Kleur voor de saus de karkassen in de oven met de gesneden ui, sjalot en wortel. Blus af met port, azijn en kalfsfond. Voeg tijm,... Bericht bekijken
Gemarineerde peer met lemoncurd, meringue en crumble
nagerecht
Bereiding Verwarm de oven op 150 graden voor Limonade Kneus de stengels citroengras. Meng alle ingredienten, breng aan de kook en laat 30 minuten trekken. Koud wegzetten. Gemarineerde peer Schil de peer en draai m.b.v. een meloenschep(1,5) bolletjes peer uit het... Bericht bekijken