Épinards à la vapeur dans du thé

voorgerecht

– Thee emulsie. Gebruik koude harde boter. Kook het water, voeg dan de thee, bedstro en verbena toe, laat dit trekken voor 4 minuten. Niet op het vuur.Passeer het kruidenmengsel, zorg dat er 200 ml over blijft.Klop de harde boter... Bericht bekijken


Een Atlantische combinatie

tussengerecht

Pastinaak Pastinaak schillen en in gelijke delen snijden. In een pan met melk, room, boter en wat zout aan de kook brengen en op laag vuur garen tot de pastinaak helemaal gaar is. Af laten koelen en vervolgens in een... Bericht bekijken


Polonaises

nagerecht

Polonaises Bruineer het amandelschaafsel in een oven 180 ° C. Maak de bekken en garde goed vetvrij met water, azijn en zout. Spoel dit goed na en niet afdrogen. Klop de eiwitten op, eerst in de laagste stand met iets zout,... Bericht bekijken