Praline van tonijn en Hollandse garnalen
voorgerecht
Bereiding Tonijn Draai de dille(met stengels),gembernootjes,wijnazijn en olijfolie in de keukenmachine tot een gladde marinade.Voeg peper en zout naar smaak toe.Leg de folie op het werkblad.Snijd de tonijn in 15 plakken op de snijmachine(stand 6).Verdeel de plakken over de folie(de... Bericht bekijken
Saffraan-Mosselsoep
soep
Bereiding Visbouillon Spoel de visresten goed af onder koud water.Doe de visresten in een pan.Voeg alle andere ingrediënten toe.Breng aan de kook.Zet daarna het vuur laag en laat 25 minuten zachtjes koken.Schep geregeld het schuim van de bouillon.Giet de bouillon... Bericht bekijken
Eend met uienpuree,Calvadossaus,appel en bospaddestoelen in een krokant bakje
hoofdgerecht
Bereiding Gevogeltebouillon Snijd de borsten en de boutjes van 8 eenden af.Hak de karkassen,de extra eend en de boutjes fijn en zet aan in de zonnebloemolie met de wortel,ui,selderij en prei.Voeg dan de tomatenpuree toe.Blus af met rode wijn,doe de... Bericht bekijken
Chocoladecrèmebombes met lasagne van mango en kokosmousse en met vanille-ijs
nagerecht
Bereiding Bombes Verhit de room en laat de chocolade hierin smelten en afkoelen.Sla de eieren luchtig op met de suiker en een snufje zout.Spatel de opgeslagen eieren en de crème fraîche door de afgekoelde room.Spoel de kopjes goed om met... Bericht bekijken