Lichtgerookte forel met knolselderij salade, mierikswortel crème en aardappelkaantjes
voorgerecht
Bereiding Forellen Snij met een scherp fileermes de forellen aan de rugzijde in en werk de bovenste helft los van de graat. Verwijder de hoofdgraat en ontdoe beide helften van de resterende kleine graatjes. Neem de rookdoos en leg op... Bericht bekijken
Coquilles met paddenstoelen, gedroogd Bergspeck en rozemarijnjus.
tussengerecht
Bereiding Bergspeck Verwarm een oven op 100 graden. Leg de plakken speck op een bakplaat en droog ze 45 min. Leg een tweede bakplaat op de plakken om opkrullen te voorkomen. Rozemarijnjus Verhit een scheut olijfolie en fruit hierin de knoflook,... Bericht bekijken
Wilde eend in wijnblad met krentensaus
hoofdgerecht
Bereiding Krenten Krenten spoelen en 2 à 3 uur in zwarte thee weken Aardappel, koolrabi gratin Aardappelen, koolrabi schillen, wassen en met keukenpapier droogdeppen en m.b.v. de mandoline in dunne schijfjes snijden. Een ondiepe vuurvaste schaal met boter insmeren. De... Bericht bekijken
Proeverij van Vanille
nagerecht
Bereiding Crème Brûlée Schraap het merg uit de vanillestokjes, breng dit samen met de melk aan de kook en laat het 20 min. trekken. Voeg de room bij de vanillemelk. Klop de eidooiers en de suiker stijf. Giet de warme... Bericht bekijken