Carpaccio van kalfstong met hersensaus

voorgerecht

Bereiding Kalfstong Snijd het vet van de tongen en spoel goed schoon. Snijd alle groenten klein. Geef de helft door voor de bereiding van de hersenen. Doe de gesneden groenten en kruiden in de snelkookpan samen met de kalfstong. Voeg zoveel water... Bericht bekijken


Proeverij van wilde gans

hoofdgerecht

Bereiding Haal de bouten en de borstfilets van de wilde ganzen. Laat het vel er erop zitten. Pareer de ganzenborstfilets. De karkassen en afsnijdsels gaan naar de bouillon. De bouten in een snelkookpan bruineren. De gesneden groenten en kruiden toevoegen. Afblussen met... Bericht bekijken


Achroom wit: (Kokos, limoen en jasmijnrijst)

nagerecht

Bereiding Rijstflan Plet het citroengras. Breng de melk met de kokosmelk, de citroenblaadjes en het citroengras aan de kook. Voeg de jasmijnrijst en een snufje zout toe en laat op zeer laag vuur pruttelen tot alle vocht is opgenomen en de... Bericht bekijken