Carpaccio van kalfstong met hersensaus
voorgerecht
Bereiding Kalfstong Snijd het vet van de tongen en spoel goed schoon. Snijd alle groenten klein. Geef de helft door voor de bereiding van de hersenen. Doe de gesneden groenten en kruiden in de snelkookpan samen met de kalfstong. Voeg zoveel water... Bericht bekijken
Kabeljauwwangetjes, tomaat, crème van saffraan en olijf
tussengerecht
Bereiding Houd voor dit gerecht de borden op kamertemperatuur. Crème van saffraan Maak de knoflook schoon en snipper fijn. Verwarm de olie op tot 60 °C samen met de knoflook en de saffraan. Laat van het vuur af 1 uur... Bericht bekijken
Proeverij van wilde gans
hoofdgerecht
Bereiding Haal de bouten en de borstfilets van de wilde ganzen. Laat het vel er erop zitten. Pareer de ganzenborstfilets. De karkassen en afsnijdsels gaan naar de bouillon. De bouten in een snelkookpan bruineren. De gesneden groenten en kruiden toevoegen. Afblussen met... Bericht bekijken
Achroom wit: (Kokos, limoen en jasmijnrijst)
nagerecht
Bereiding Rijstflan Plet het citroengras. Breng de melk met de kokosmelk, de citroenblaadjes en het citroengras aan de kook. Voeg de jasmijnrijst en een snufje zout toe en laat op zeer laag vuur pruttelen tot alle vocht is opgenomen en de... Bericht bekijken