COQUILLES IN KREEFTENSAUS
voorgerecht
Bereiding Kies voor grote diepe borden en verwarm ze voor. Rasp de knoflook en de gember, snipper sjalotjes en snijd het citroengras in ringen. Fruit sjalotjes glazig en voeg de geraspte gember, de geraspte knoflook, de in ringen gesneden citroengras... Bericht bekijken
Aardappelpaddenstoel met Wildfond en Krakeling
tussengerecht
Bereiding Fond Kleur de schenkels en het vlees in geklaarde boter en olijfolie bruin in een grote pan, voeg het fijn gesneden bouquet toe (prei-ui-selderij-wortel) en laat dit meekleuren. Voeg de tomatepuree toe en bak deze kort op een laag... Bericht bekijken
HAZENRUG OP BEDJE VAN KNOLSELDERIJ, GEGLACEERDE KOOLRABI EN WARME VIJG
hoofdgerecht
Bereiding BEGIN MET HAASFILETS >BOTTEN IN STUKKEN HAKKEN EN IN HETE BOUILLON LEGGEN. Grote ronde borden verwarmen . Oven 180 gr. Schil de koolrabi en snij plakken van 1/2 cm en met steker (doorsnede 6 cm) ronde plakjes maken. Kook... Bericht bekijken
WARME PRUIMENCLAFOUTIS EN GEKARAMELLISEERDE MUNSTERKAAS
nagerecht
Bereiding Oven 180 gr.2 taarten tegelijkertijd bakken. Gebruik steeds de helft van de ingrediënten per vorm (30 cm) deze goed invetten met boter. Begin pas met de taarten in de oven te zetten 1 uur voor opdienen – warme taart! Week... Bericht bekijken