Gemarineerde zalm en Venusschelpen

Tapas

Bereiding Gemarineerde zalm Verwijder het vet van de zalm. Controleer of alle graten verwijderd zijn. Snij de zalm in dunne plakken (niet flinterdun).Bekleed een bord met een laag zalm. Besprenkel met 1 el. notenolie, wat citroenrasp, een snufje fleur de... Bericht bekijken


Pastinaak soep met St. Jakobsschelpen en truffel

tussengerecht

Bereiding Gevogeltebouillon Maak de gevogeltebouillon thuis volgens receptuur. Snij de groeten grof. Bak de halve gepelde ui eerst bruin aan. Vlees en karkassen blancheren in koud water. Opzetten in koud water en aan de kook brengen. Even doorkoken. Vlees en... Bericht bekijken


Reerugfilet met hutspot met een twist

hoofdgerecht

Bereiding Reerugfilet Klaar de boter. Kontroleer de reerug op ongerechtigheden. Let op, begin het aanbraden van het ree niet te vroeg, ongeveer 10 minuten voor het uitserveren. Bestrooi alle kanten met peper en zout. Neem een bakpan en verwarm wat van de geklaarde... Bericht bekijken