Bouillon van langoustines
Voorgerecht
Bouillon: van tevoren maken Kip, uien en wortel goed aanfruiten, water er bij, aan de kook brengen en daarna alle overige ingrediënten erbij doen en 3 uur laten trekken. Zo nodig afschuimen. Zeven en nog een beetje laten inkoken, tot... Bericht bekijken
Buideltjes van garnalen en geroosterd varkensvlees (16)
Tussengerecht
Bereiding Pannenkoekjes Er moeten er 32 zijn, minimaal 40 maken. Klop de eiwitten kort los. Voeg het aardappelmeel, de vissaus en het water toe en roer het tot het een glad beslag is. Schep de luchtbelletjes van het beslag (er... Bericht bekijken
Filet van hert met bloedworst en polenta
Hoofgerecht
Marinade Breng voor de marinade de ingrediënten aan de kook, laat afkoelen tot 65 °C en houd op die temperatuur. Maak de filet van hert schoon en leg de filet in het vocht en laat zachtjes garen tot de gewenste... Bericht bekijken
Vanille panna cotta, sinaasappelpartjes, gelei, koekkruim en sinaasappelijs
Panna cotta Blaadjes gelatine in koud water weken. De vanillestokjes in de lengte splijten en het merg eruit schrapen. De citroen wassen, afdrogen en de schil raspen. De melk samen met de stokjes, merg en rasp in een pan tegen... Bericht bekijken