Kabeljauw in black & white

Tussengerecht

Bereiding Snij de haasjes in mootjes (ong. een vingerkootje breed*) en pekel de mootjes licht en zet ze ong. 1 uur weg. Het visvlees wordt hierdoor steviger. * Breedte van 5 pastalinguines aanhouden! Voor de kerstomaatjes Besprenkel de honingtomaatjes met... Bericht bekijken


Torentje van reerug

hoofdgrecht

Bereiding Verwarm de oven voor tot 150 °. Voor de aardappelgalette Snijd schijven van de aardappels met de snijmachine van max. 2 mm dik. Steek hieruit mooie rondjes van 3 cm doorsnede. Meng de geklaarde boter, truffelolie en 1 losgeklopt... Bericht bekijken


Italiaanse zabaglione op z’n Haags

nagerecht

Bereiding van de espresso Zet 7 dl sterke koffie (espresso). Los de kandijsuiker op in de koffie, voeg de kaneel en steranijs toe en laat de koffie afkoelen. Zeef de koffie in een lage, metalen schaal of bak en zet... Bericht bekijken