November 2012
| Mirjam Hobbelink
| Les Pots aux Feux
Download het menu van November 2012 als Pdf
Anneke v.d. Jeugd, Agnes de Witt, Lide Jannink, Trix Vogelaar, Mirjam Hobbelink
Download het menu van November 2012 als Pdf
Anneke v.d. Jeugd, Agnes de Witt, Lide Jannink, Trix Vogelaar, Mirjam Hobbelink
Bereiding BLOEMKOOLTERRINE Bloemkool in mooi kleine roosjes verdelen. De helft van de bloemkool 10 minuten aanzweten in de boter. Room en wijn toevoegen en niet te heet gaar koken, met de staaf-mixer pureren, op smaak brengen met zout (meer dan... Bericht bekijken
KWARTEL Kwartels pekelen in de buikholte, 15 gram zout per kilo kwartel. Dit direct aan het begin van de kookavond doen.Voor het garen, de kop en vleugels verwijderen; halsjes en vleugels gebruiken bij de fond. Ganzenvet waar de knoflook en... Bericht bekijken
HAZENRUG EN JUS VAN BOCKBIER Als eerste de hete luchtoven op 220 graden zetten.Snijd de filets voorzichtig van het karkas, de filets opbinden en koel wegzetten. Voor het uitserveren de filets rosé bakken in boter en trancheren.Karkassen in stukken hakken... Bericht bekijken
GEKRUIDE PEER De peren schillen de steel van de peer NIET verwijderen.Het klokhuis verwijderen door ongeveer 1/3 van de onderkant van de peer recht af te snijden.Het water, de wijn, de suiker, de kruiderijen en het citroensap in een grote... Bericht bekijken