Pittige tartaar van rundvlees, mousse van gerookte makreel, basilicummayonaise en oude Goudse kaas
voorgerecht
Bereiding Begin met het maken van de mousse. Eventueel de kippenbouillon thuis maken. Kippenbouillon Breng het water met de kip aan de kook. Laat even doorkoken en schuim goed af.Was en snijd de groenten in grove stukken. Voeg de groenten, de... Bericht bekijken
Cannelloni van zeetong en lardo, Leerdammer kaas en mousse van gerookte paling
tussengerecht
Bereiding Cannelloni van zeetong Fileer de zeetongen. ( in 4 filets per zeetong)Snijd de Leerdammer kaas in repen die net zo breed zijn als de tongfilet. Snijd de tomaten in kleine stukjes. Haal de blaadjes basilicum van de steeltjes, scheur deze klein. Leg... Bericht bekijken
Gebraden hazenrug met kweepeer, gefrituurde polenta en jus van Madeira.
hoofdgerecht
Bereiding Hazenrug Snijd de hazenrugfilet van het karkas en verwijder de vliezen. Bestrooi met peper en zout en bak vlak voor het uitserveren de filets in een scheutje olie en met klontje boter mooi rosé. Madeirajus De karkassen in een... Bericht bekijken
Soufflé van mandarijn met spaghetti van koffie, segmenten van mandarijn en speculaasroomijs
nagerecht
Bereiding Speculaasroomijs Breng suiker, room, het vanillemerg en de melk aan de kook en haal de pan van het vuur. Doe de gepasteuriseerde eidooiers in een andere pan en giet het hete roommengsel op de eidooiers en verwarm het tot... Bericht bekijken