Rouleau van Coppa di Parma en eendenlever, pittige appelgelei, pompoen en krokant Kletzenbrot
voorgerecht
Bereiding Leg de dungesneden Coppa de Parma op slagers- folie en beleg met de dungesneden iets aangevroren eendenlever. Maal er iets peper over.Leg er een vel folie op en rol lichtjes aan met een deegroller. Leg de rol op 2... Bericht bekijken
Op zeer lage temperatuur gegaarde zalm met champagneroom, salade van zuurkool, komijnkoekjes en gegrilde appel en knolselderij.
tussengerecht
Bereiding Oventemp. 50 gr.C bordenwarmer op 70 gr. C. De zalm in blokjes snijden van 2,5 cm. Bestrooien met zeezout en zwarte peper ( 5 bl. per pers). Verwarm de olijfolie op 50 graden en voeg steranijs, laurier, en citroenschil toe. Leg... Bericht bekijken
Gebraden hertenfilet met sinaasappelkaantjes, schorseneren en eigen jus met citroengeranium
hoofdgerecht
Bereiding Begin met de schorseneren. Was de schorseneren en leg ze direct in een bak met koud water en een scheut azijn. De schorseneren beetgaar koken (ong. 10 min.) in water met een scheut melk en zout. Als ze beetgaar... Bericht bekijken
Cornetto’s van brickdeeg met mousse van witte chocolade met lavendel, karamel van gecondenseerde melk en een sorbet van framboos
nagerecht
Bereiding Zet het ongeopende blikje gecondenseerde melk helemaal onderin een pan in een pan water en kook deze zachtjes ongeveer 2 uur. Zorg dat het blikje constant onder water blijft. Hierna af laten koelen, alvorens het blikje te openen (het... Bericht bekijken