Coquilles Saint Jacques met drie bereidingen van komkommer en lauwwarme oestermayonaise
voorgerecht
Voor de marshmallow Komkommers niet schillen. Pureer 1 ½ komkommer in de keukenmachine en wrijf deze door een fijne zeef. Week de gelatine in koud water tot deze zacht is. Verwarm 2 dl komkommersap met de suiker, los daarin de... Bericht bekijken
Ravioli van Parelhoen op een bedje van courgette met truffelroomsaus
tussengerecht
Bereiding Voor het pastadeeg Maak het deeg voor de ravioli in 2 porties: Zeef de helft van de bloem met een snufje zout boven het werkblad en vorm er een bergje van. Maak in het midden een kuiltje enbreek 4... Bericht bekijken
Carpaccio van de chateaubriand op pastinaakzalf met torentjes van knolselderij, uiencompote, enoki en shiitakes
hoofdgerecht
Bereiding Voor de Chateaubriand De Chateaubriand in plakken van 1 cm dik snijden. De plakken bedekken met plastic folie en met een steelpan plat slaan tot gewenste dikte, ong. 2 á 3 millimeter. Bestrooi de plakken met peper en zout.... Bericht bekijken
Kaneelbavarois met pistachevulling, tartaar van vijgen en rode port met biscuit en balsamico roomijs
nagerecht
Bereiding Beginnen met het balsamico roomijs. Voor het balsamico roomijs Zet de slagroom en de melk op. Klop de eidooiers met de suiker luchtig en giet de kokende slagroom en melk in een straaltje op de eidooiers. Doe hier de... Bericht bekijken