April 2018
| Hugo Grunder
| 7even-Up
Download het menu van April 2018 als Pdf
“PROEFKOKEN VOOR DE KONING”
Download het menu van April 2018 als Pdf
“PROEFKOKEN VOOR DE KONING”
Bereiding Verwerk de eendenborsten en eendenborsten goed gekoeld. Er dienen 3 rollen gemaakt te worden. Per rol wordt een eendenborst gebruikt en 200 gr, eendenlever. Leg voor het maken van de rouleau de ingrediënten klaar en werk snel. Leg om te beginnen... Bericht bekijken
Bereiding Zeebaarsfilet Ontschub de zeebaarzen en fileer ze. Controleer de filets op graten etc. Snijd een eventueel dun staartstukje eraf. Maak met (scalpel-)mesje evenwijdige insnedingen in het vel. Peper en zout de vis. Verwarm de olijfolie in een steelpannetje en myoteer de kerrie; voeg... Bericht bekijken
Bereiding Fileer de lamszadels. Haal eerst de haasjes eraf. Ontbeen voorzichtig (vanaf de andere zijde) verder. Saus Voor de saus de botten aanzetten. Voeg de fijngesneden groente en de rode wijn toe. Laat 1 uur trekken. Zeef, reduceer, breng op smaak en monteer... Bericht bekijken
Bereiding Ananas Schil de ananas (denk om de pitjes) en snijd hem in vieren. Verwijder het hart en snijd de ananas in lange plakjes. Karamelliseer de suiker en blus af met het sinaasappelsap en wat Grand Marnier. Voeg de Spaanse peper, gember,... Bericht bekijken