Mei 2017
| Marloes Voogsgeerd
| Les Dames Blanches
Download het menu van Mei 2017 als Pdf
m.m.v Ria Winkelman, Veronique van Haaften en Anneke Snels
Download het menu van Mei 2017 als Pdf
m.m.v Ria Winkelman, Veronique van Haaften en Anneke Snels
Bereiding Avocado panna cotta’s Direct mee beginnen! Week het gelatineblaadje in koud water. Verhit de melk, haal de pan van het vuur ,knijp het gelatineblaadje uit en roer het door de hete melk.Laat afkoelen in heel koud water. Pureer avocado vruchtvlees net... Bericht bekijken
Bereiding Breng de sous vide op temperatuur (met warm water) :90 graden. Kip mousse Hak de kipfilet in stukjes en zet even in de diepvries. Rasp de gember, druk het uit en vang het sap op. Als de kipfilet goed koud is... Bericht bekijken
Bereiding Saus Verwarm de oven op 240 graden en rooster de botten circa 30 minuten tot ze bruin zijn (a fen toe keren). Kneus de kardemom, hak de knoflook, uien en gemberwortel en tomaten fijn. Verhit de olie in een pan. Voeg... Bericht bekijken
Bereiding Cake (direct mee beginnen) Verhit de oven op 160 graden voor. Bekleed de vormen met bakpapier. Klop de eieren licht . Rasp de schil van de sinaasappels. Klop boter en suiker tot een lich ten luchtig mengsel. Voeg eieren beetje bij beetje... Bericht bekijken