Witte asperges met tuinbonen en zalmdobbelsteentjes
voorgerecht
Bereiding Schil de asperges dubbel en uiteinden afsnijden, stoom deze beetgaar, 9 minuten bij 100 °C/100% vocht en laat 2 a 3 minuten nagaren.(over twee schalen verdelen). Snijdt de punten op 5 cm en de rest in stukken van 1 cm.... Bericht bekijken
Venkelcreme met lanqoustines en vanille
tussengerecht
Bereiding Langoustines Pel de langoustines en verwijder het darmkanaal. Laat het staartje eraan. Snijd de vanille open en schrap het merg eruit. ( bewaar de stokjes voor de crème). Laat het vanillemerg in de olie minstens een uur trekken. Bestrijk de langoustines... Bericht bekijken
Haantje- en Kikkerboutjes met gebakken knoflook
hoofdgerecht
Bereiding Maiskip Fileer de haantjes, bout en suprême, het vel laten zitten. Karkas en vleugels voor de bouillon. (eerst met de bouillon beginnen) Snipper de sjalot. Peper en zout de kipdelen en braad de borstjes goudbruin aan in een koekepan, dan op... Bericht bekijken
Feuilletée met ijs van keizerinnerijst
nagerecht
Bereiding Rijstijs Was de sinaasappel en citroen, rasp de schil van beide vruchten. Snijd de vaillestokjes open en haal het merg eruit .Doe de melk met de geraspte citroen- en sinaasappelschillen, de opengesneden vanille stokjes en het merg aan de... Bericht bekijken