Venkelcreme met lanqoustines en vanille

tussengerecht

Bereiding Langoustines Pel de langoustines en verwijder het darmkanaal. Laat het staartje eraan. Snijd de vanille open en schrap het merg eruit. ( bewaar de stokjes voor de crème). Laat het vanillemerg in de olie minstens een uur trekken. Bestrijk de langoustines... Bericht bekijken


Haantje- en Kikkerboutjes met gebakken knoflook

hoofdgerecht

Bereiding Maiskip Fileer de haantjes, bout en suprême, het vel laten zitten. Karkas en vleugels voor de bouillon. (eerst met de bouillon beginnen) Snipper de sjalot. Peper en zout de kipdelen en braad de borstjes goudbruin aan in een koekepan, dan op... Bericht bekijken


Feuilletée met ijs van keizerinnerijst

nagerecht

Bereiding Rijstijs Was de sinaasappel en citroen, rasp de schil van beide vruchten. Snijd de vaillestokjes open en haal het merg eruit .Doe de melk met de geraspte citroen- en sinaasappelschillen, de opengesneden vanille stokjes en het merg aan de... Bericht bekijken