Mei 2015
| Wim Luchtenborg
| The Happy Cooker
Download het menu van Mei 2015 als Pdf
met medewerking van Pieter van der Sar, Ed Arendsen en Rob Prenger
Download het menu van Mei 2015 als Pdf
met medewerking van Pieter van der Sar, Ed Arendsen en Rob Prenger
Kalfsmuis (DIRECT MEE BEGINNEN) Bak de met peper en zout ingesmeerde kalfsmuis gedurende ongeveer 1 uur op 120˚C in de oven. (kerntemperatuur 50˚C.) Laat afkoelen en vries daarna licht aan. Tonijn Snijd de verse tonijn in twee delen, (1ste deel... Bericht bekijken
Kreeften Breng als eerste ruim water met wat zout goed aan de kook. Dompel hierin niet meer dan 2 kreeften en laat gedurende 3 minuten koken. Breng het water weer goed aan de kook en kook weer 2 kreeften. Doe... Bericht bekijken
Zalmforel Verwijder evt. achtergebleven graten in de filets. Plaats de filet met de huid omhoog op een beboterd plateau in de oven op 80ºC gedurende 10 min. Verwijder voorzichtig de volledige huid, snijd aan de uiteinden mooi recht en rol... Bericht bekijken
Flan Maak zestes van een limoen, blancheer deze kort. Klop de eieren los en meng deze met de suiker, room, limoenrasp en citroensap en giet een laag van ca. 2,5 cm in een beboterde schaal. Verwarm deze au bain marie... Bericht bekijken