Ceviche van jonge makreel met salade van quinoa, grapefruit, Salty Fingers en krokante pijlstaartinktvis
Voorgerecht
Bereiding Makreel Fileer de makreel, verwijder de graatjes. Leg de filets zij aan zij in een platte schaal. Pers 4 grapefruits. Rasp de schil van de citroenen en pers het sap er uit. Haal uit de overige 4 grapefruits de partjes. Voeg het... Bericht bekijken
Asperges, crème van groene erwtjes, salade van tuinbonen en een roereitje
tussengerecht
Bereiding Asperges Schil de asperges, snijd 3 cm van het uiteinde af snijd vanaf de kop 16 asperges op 6 cm, 16 asperges op 7 cm en 16 asperges op 8 cm lang. (de rest van de asperges naar het... Bericht bekijken
Kreeft met asperges, kippenhaasjes en bladzuring
hoofdgerecht
Bereiding Kreeften Breng een grote pan met water en met een snufje cayennepeper en laurier aan de kook. Gaar 2 kreeften tegelijk gedurende 6 minuten in het kokende water. Haal uit het water. Kook de overige kreeften. Laat even afkoelen en haal... Bericht bekijken
Krokante cilinders van yoghurt met crème van banaan, honingroomijs, mueslicrumble en een “eidooier” van mango
nagerecht
Bereiding Honingijs Breng de room, de melk, de honing en het zout aan de kook. Giet dit hete mengsel over de losgeklopte eidooiers en gaar voorzichtig al roerend tot 85 graden op een zacht vuur. Laat afkoelen en draai tot ijs.... Bericht bekijken