Mei 2012
| Wim Luchtenborg
| Groep 4 The Happy Cookers
Download het menu van Mei 2012 als Pdf
m.m.v. Pieter van der Sar, Ed Arendsen, Rob Prenger
Download het menu van Mei 2012 als Pdf
m.m.v. Pieter van der Sar, Ed Arendsen, Rob Prenger
Bereiding Voor het viskoekje mayonaise Doe de suiker, bloem, zout en mosterd in een kom. Goed mengen. Voeg vervolgens het eigeel, de gesmolten boter en melk toe. Klop het geheel met de garde tot een gladde massa. Breng het mengsel in een pan... Bericht bekijken
Bereiding Voor de visbouillon Spoel de visgraten af met koud water. Smoor de groenten kort in de boter, voeg de visgraten toe en laat deze even meegaren. Blus het geheel af met witte wijn en voeg 4 liter water toe. Gekneusde peperkorrels erbij... Bericht bekijken
Bereiding Voor de erwtencrème Snipper het sjalotje, samen met de knoflook en zet deze wat aan in olijfolie. Voeg de ontdooide erwtjes toe, samen met de room en de kippenbouillon. Houd dit 15 min. aan de kook. Pureer vervolgens deze massa in de... Bericht bekijken
Bereiding Voor de parfait Klop de eidooiers met het ei en de suiker gaar au bain marie. Klop dit daarna nog even koud en luchtig. Week de gelatine in koud water. Smelt de chocolade au bain marie tot 40 graden. Klop 250 gr. slagroomlobbig... Bericht bekijken