Tonijn-kalfstartaar met tonijnsaus
Voorgerecht
Bereiding Tartaar Bestrooi het kalfsvlees met zout en peper. Verhit de olijfolie. Bak het vlees in 5 min. in de hete olie op hoog vuur aan beide kanten goudbruin en gaar. Laat het vlees rusten en snijd het in plakken. Hak de tonijn... Bericht bekijken
Slakjes met gorgonzola-sambucadip en pompoenflan
Tussengerecht
Bereiding Pompoenflan Verhit de olijfolie en bak de pompoenblokjes even aan. Blus de pompoenblokjes af met de witte wijn, voeg de laurier en fijngehakte knoflook toe. Laat het geheel stoven op lag vuur tot de pompoen gaar is en de... Bericht bekijken
Zeebaars met spinazie, burro bianco en asperges
Hoofdgerecht
Bereiding Burro Bianco Verhit de olijfolie, fruit de sjalotten, laurier en tijm. Blus af met martini. Schenk de visbouillon erbij. Laat tot de helft inkoken. Voeg de room toe en laat tot de helft inkoken. Passeer de saus door een fijne zeef. Monteer de saus door... Bericht bekijken
Sinaasappel-dragon-ijsmousse met bloedsinaasappelmousse
Nagerecht
Bereiding IJsmousse Klop de room tot yoghurtdikte. Verwarm het sinaasappelsap met de glucosesiroop. Klop de eierdooiers met suiker schuimig. Voeg het warme sap toe en laat afkoelen. Spatel de room en de dragon door het afgekoelde mengsel. Doe de mousse in vormpjes met een... Bericht bekijken